Senaste inläggen

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 2 april 2009 23:28

Idag postades de första breven till er anmälda. I en brevlåda på Eketrägatan trillade de ner och snart är de skumpandes, cyklandes, svettandes eller promenerandes iväg mot era brevlådor.

De är påväg. Det är igång.

Nu lever vi.

Tjohoo!


Dessutom var det faktiskt lite vår idag. Det har inte så mycket med brev att göra, men det är ganska underbart ändå.

Take big care my dear/ C

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 1 april 2009 16:22

Hej på er, nu drar vi igång det här.

På riktigt.

Egentligen började vi väl för ett par veckor, på releasefesten för 365saker, men nu ska det dra igång på det riktiga sättet, med breven.


Vi fick ihop ungefär 30 anmälningar den dagen, trettio underbara människor som kände att de vill få en brevvän. Jag själv är helt överlycklig, hade tippat på att vi max skulle få 50 st till Augusti eller någonting. Men, desto fler desto bättre! Om ni vill veta mer vad det egentligen är BrevRevolutionen är så finns det en väldigt fin beskrivning i presentationen uppe till höger.


I alla fall, nu har vi parat ihop de här glada själarna och kuverten är snart påväg mot sina brevlådor. Antingen kommer man få hem ett kuvert från oss där det ligger en liten lapp med din brevväns adress på, eller så blir du den lyckliga parten som bara kan luta sig tillbaka och invänta ett brev.


Och har ni några frågor eller ramlade in på bloggen oc känner för att skaffa sig en liten brevvän, bara maila på brevrevolutionen@gmail.com.

Ska få iordning ett färdigt formulär snart, we will keep you posted.

Ta hand om er/C


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se