Senaste inläggen

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 24 april 2009 15:24

Det går fint. Jag ligger hemma med en liten förkylning igen och då kände jag för att passa på och ge er en liten uppdatering på hur sammanlänkningen av brevvänner går. Än så länge har har 68 par bildats, 136 personer som ska få lära känna varandra via brevlådorna, och fler ska det bli.

Nya anmälningar trillar in då och då och vi skriver som galningar med brinnande pennor för att få ihop alla så fort som möjligt. Hur kul som helst!


Kände bara för att berätta det.

Hoppas ni får en fin dag/ C


Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 21 april 2009 18:07

Efter sju timmar i skolan, två timmar på Bygget och en timme på café var jag slutligen "tvungen" att springa till bussen, med en omväg via postlådan. Ungefär när jag rusade in i Nordstan såg jag hur brevvbäraren med sin stora blåa säck i handen låste upp lådan vi Pressbyrån, och med andan i halsen hann jag upp honom. Han lyckades få ur sig ett snabbt "Tack" efter att jag stuckit dryga trettio kuvert i handen på honom, innan jag med andan i halsen studsade vidare, lite lättare lastad och mycket lättare till sinnet.


Med denna stilfulla inledning vill jag berätta att nästa försändelse brevvänner är på väg. Det innebär att många av er kommer att få ett kuvert på dörrmattan snart som istället för räkningar innehåller ett (mer eller mindre) handskrivet brev från någon av oss. Och med det brevet kommer er brevväxling med er nya vän starta. 

För att klargöra: HÄLFTEN av de som parats ihop med någon hittills kommer att få ett brev av oss. Den andra hälften kommer inte få ett brev av oss alls, utan kommer att få ett av sin nya brevvän så snart han eller hon har skickat det. Alla som har anmält sig har inte parats ihop med någon ännu, men vi kan lova att vi jobbar på det.


Cheers! //Rikard 

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 19 april 2009 19:15

Nu har jag dammat av kameran och fotograferat det mystiga brevet till "Dig med katten". Måste säga att jag tycker (med mitt haltande VG i bild) att den där blyertskatten är inte helt fel. Vem du än är, ta åt dig och var stolt över din artistiska talang.

Och hör av dig.


Jag älskar det här brevet. Det luras med mig och jag funderar ganska så mycket kring vem du är och vem den lyckliga kattägaren är som  (förhoppningsvis)får hem det.

Båda författaren och mottagaren var på releasefesten på Pustervik så jag ber er alla, titta igenom bilderna och fundera på vem det kan vara.

Detta brev måste finna sin väg! Vem är du, du mystiske skribent?

Känner du dig träffad eller vet, hör av dig så postar jag det när jag fått rätt adress.

love/ c


Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 15 april 2009 21:12


Vi på Brevrevolutionen är stolta över att äntligen ha tagit oss ur det krampaktiga grepp som Skandinavien hållit oss i, och kan nu erbjuda en adress som du garanterat inte hade kunnat fixa fram själv på eniro. Vi har med hjälp av våra mystiska metoder skaffat oss en adress i North Carolina, USA. Adressen tillhör en pojke på åtta år. Hans far besrkiver honom som "mycket läskunnig" och säger att han är på en elva-tolvårings nivå i sitt skrivande. Han säger också att pojken "is in desperate need of a penfriend", och föreslår någon som håller på att lära sig engelska.


Brevrevolutionen vädjar till alla som skulle vilja ta sig an vår i särklass mest intressanta postort att höra av sig. Fråga alla i släkten, alla vänner, tänk efter riktigt noga för att hitta den där människan som ni vet skulle vilja ta sig an vår transatlantiska kontakt. När ni hittat den personen, se till att hen hör av sig till oss med sin adress, så de börja brevväxla direkt. Först till kvarn...


(Det kostar 12 kr att skicka ett brev till USA, och det tar 6 dagar för brevet att komma fram.)

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 13 april 2009 22:25

Idag fick vår kära rörelse lite medialt utrymme, vårt moderskepp www.365saker.se publicerade ett gästbloggsinlägg (skrivet av lilla stolta mig) och godness vilket gensvar!

Runt 40 nya skribenter och ordpysslare har anmält sig via mailen och jag hoppade, klappade händerna, dansade av glädje när jag märkte det. Tack för alla glada och söta kommentarer på inlägget, jag blir helt varm i hjärtat av er.


Så nu börjar ihop-parandet igen, lite småtrött men Ane Brun och Star Wars Soundtracket från min käre fars TV lär hålla mig igång ett tag till i alla fall. Rikard var en ängel och började redan tidigare på dagen.


Oh. Är bara tvungen att säga igen att jag är så glad och förvånad över att så många gav positiva gensvar. Vi kanske är mer rätt ute än vi trodde från början när vi satt på cafét och filade så smått på vår idé. Trodde att alla skulle vara misstänksamma och undra vad för mjältbrand eller hemskheter vi ville bombadera deras brevlådor med, men icke. Har nog Navid Modiri och hans respektingivande namn att tacka för det skulle jag misstänka.


Ni kan läsa blogginlägget här.

Mycket välskrivet måste jag säga själv. Hoho.


Sov så gott och glad påsk på er i efterskott!/ Cecilia

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 7 april 2009 22:34

När jag ändå sitter här tänkte jag passa på och slänga in ett reportage om BrevRevolutionen och 365 som webbtidningen www.gecko.nu gjorde under Releasefesten.

Riktigt fin bild och allt.

Riktig kvalitetsläsning vill jag lova.


Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 7 april 2009 22:17

Idag växte Brevreolutionen när stockholmare och exila värmlänningar gick med. Härligt härligt säger jag.


Dessutom börjar 365saker du kan göra i Göteborg ta form, så alla i Göteborg kan hålla ögonen och öronen öppna för allt vad som kommer hända i vår vackra stad. 365saker i Göteborg. Är bara tvungen att få vara lite stolt då jag är en av fem glada själar som håller i trådarna här i Västkustens pärla. Bloggen där borta är fortfarande lite i uppstartningsfas och inte så vacker ännu, men det ska det bli ordning på ska ni se.

Håll speciellt koll på busskurerna i sommar.

Allt jag säger.


Snart ska lite reklam upp på stan för BrevRevolutionen dessutom. Ska sätta ihop den ikväll med lite te, tända ljus och Joy Division. That´s some good old stuff.


Take care all you nice people and keep on writing/ c

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 6 april 2009 00:14

Oh.

Jag sitter här med en liten gåta.

När vi hade releasefesten på Pustervik för ett par veckor sen hade vi framme kuvert, frimärken, papper och penner så alla glada själar kunde skriva brev på plats om de ville. De brev som gavs till mig blev postade men ett brev har fortfarande inte hittat rätt. Ett brunt kuvert med en stilig blyertskatt på framsidan och texten "Svar till dig med katten".

Jag har ingen aning om vem denna kattägare är. Men någon där ute vet.


Hör av dig, så att brevet kan hitta hem.

Lägger upp en bild på det när det inte längre är söndagsnatt och jag är trött. Om du redan nu känner igen det, hör av dig. Maila på brevrevolutionen@gmail.com så jag kan skicka det rätt och allt det fina kan komma rätt.


All love to you all, sov gott/ C

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se